Z nami do vašega novega doma!

Hiša samostojna velikost: 160,90 m²

Podravska, Ptuj

Cena285.000 €

prodaja

Osnovni podatki

  • ŠifraPH01408AB
  • Transakcija prodaja
  • Velikost 160,90 m²
  • Lokacija Podravska, Ptuj
  • PodorčjeŽabjak
  • Vrsta objekta, tip hiša, samostojna
  • Tipsamostojna
  • Parcela619,00 m²
  • Letnik2016

Opis

VREDNA OGLEDA ZARADI ZNIŽANJA CENE!

Predstavljamo vam vzorno urejeno moderno zasnovano hišo z veliko teraso, obrnjeno na jugo-zahod, parcela ograjena.

V svetlo in prostorno hišo, se vstopa skozi nadkriti vhod v prostorni predprostor, iz katerega nas pot vodi v moderno kuhinjo s shrambo, kopalnico, ločen wc, fitnes sobo, ki se lahko preuredi v še eno spalnico, kurilnico in prostorno jedilnico, povezano z dnevno sobo z izhodom na zunajo teraso. Urejeno stopnišče vodi v zgornje prostore, kjer se nahaja računalniški kotiček, ločen wc, spalnica z vgradno omaro, velika otroška soba, katera je dovolj prostorna, da se preuredi v dve ločeni otroški sobi. Ta moderno zasnovana hiša vas bo očarala s svojo prostornostjo - kar 160,9 kvadratnih metrov, od tega 122,5 kvadratnih metrov uporabne površine. 

Nahaja se le 6 minut vožnje od središča mesta Ptuj, vendar dovolj daleč stran, da lahko uživate v miru in zelenju. Zunanjost hiše vas bo popolnoma prevzela - z dovolj veliko zelenico, ki jo vzdržuje pametna robotska kosilnica, ter zunanjo letno kuhinjo, kjer lahko gostite družino in prijatelje. Parcela je popolnoma ograjena, zagotavljajoč vam popolno zasebnost in mir. Ob objektu je tudi garaža za en avtomobil in ločeno shrambo ter en zunanji parkirni prostor.

Notranjost hiše je elegantno opremljena in lepo vzdrževana, saj je bila zgrajena leta 2016, moderno zasnovana in opremljena s kakovostno opremo, ki je na voljo po dogovoru.

Hiša je odlično povezana z okolico, saj je v bližini avtobusno postajališče in je le 8 km oddaljena od avtoceste, v bližini tudi vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, samo mesto...)

Hiša ima urejeno toplotno črpalko Vaillant, kar vam omogoča učinkovito in ekonomično ogrevanje. Urejeni so še priključki na električno, vodovodno, kanalizacijsko in internetno omrežje.

Stopite v stik z nami za zaseben ogled in si začnite graditi nove, nepozabne spomine v prekrasnem okolju!

Šifra oglasa: PH01408AB

Kontakt