Naselje Draženci

Podravska, Hajdina

Opis

V naselju Draženci sta izgrajeni dve enodružinski samostojni hiši v tretji podaljšani fazi. Hiši se lahko izgotovita tudi na ključ do konec leta 2023.

Dostop je urejen po asfaltiranem cestišču, zemljišče, ki pripada hiši je cca 500 kvadratnih metrov. 

Moderno zasnovana hiša, klasične, opečne gradnje dobro izolativna, strešna kritina Teran (50 let garancije), ogrevanje preko talnega gretja, okna s tro sljono zasteklitivjo v PVC izvedbi antracid barve z zunanjimi žaluzijami, protivlomna vhodna vrata Inotherm antracid barve. 

Hiša po želji kupca, je lahko dokončana v tretji podaljšani gradbeni fazi - urejene vse inštalacije, predinštalacije za ambientalno osvetljavo v kuhinji in kopalnici, urejeni estrihi z talnim gretjem, brez položenih tlakov (parket ter keramika), brez podbojev in notranjih vrat, kopalnice, brez knaufa v mansardi. Okolica bo poravnana, položeni robniki.

V hišo, katera obsega dve etaži, pritličje in mansardo, se vstopi na hodnik, iz katerega je vhod v tehnični prostor, vhod v garderobo in vhod na stranišče. Iz hodnika se vstopa tudi v velik, svetel dnevno bivalni del - kuhinja z jedilnico, shrambo in dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso. Stopnišče vodi v nadstropje, kjer se nahaja hodnik z vhodi v dve otroški sobi, spalnico z garderobno sobo ter vhod v kopalnico.

Urejeni so priključki na električno, vodovodno, kanalizacijsko, kabelsko omrežje, urejeno talno ogrevanje brez toplotne črpalke.

Izredno mamljiva lokacija, le 4km iz Ptuja, le slabe 3km do Hajdine, kjer se nahaja trgovina, lekarna, zdravnik, osnovna šola, vrtec ter izvoz na avtocesto, vabi družino, katera želi uživati udobje novogranje in bližino vse omenjene infrastrukture, vendar na mirni, ravni lokaciji. 

Nudimo pomoč pri financiranju, pomoč pri morebitni prodaji vaše nepremičnine!

Vljudno vabljeni!

Kontakt

Novogradnje - SM nepremičnine
Z nami do vašega novega doma!