Kidričevo večstanovanjski objekt

Podravska, Kidričevo

Opis

Ob vpadnici v naselje Kidričevo je v izgradnji energetsko varčen, moderno zasnovan, opečnato grajen, dobro zvočno in toplotno izoliran večstanovanjski objekt, v katerem bo 22 stanovanj z ločeno shrambo v mansardi in garažo - parkirni prostor z vtičnico, električno predinštalacijo za polnjenje avtomobila na elektriko  ( 12,5 m2 ) v kleti, toraj skupne površine stanovanje, parkirni prostor in shramba od 79m2 do 116,30m2.

Objekt bo opremljen z dvigalom, okna bodo v PVC izvedbi sive barve, troslojna zastekljitev, z žaluzijami na elektro pogon, vhodna vrata objekta bodo iz aluminija in stekla, urejeno talno gretje z lastno toplotno črpalko, predvideni so panelni parketi, keramika, pametna elektrika, predinštalacija za klimo, domofon, termoizolacijska fasada 18 cm, opečnata strešna kritina. Stanovanja bodo izgotovljena na ključ, s talnimi oblogami, notranjimi lesenimi vrati, kopalnico s tušem, straniščem in umivalnikom, stene so opleskane z belo barvo. 

Urejeni so priključki na vodovodno, električno, internetno, telefonsko, kanalizacijsko omrežje, CK je urejena na lastno toplotno črpalko, urejeno talno gretje. V kletni etaži, kjer so predvidena parkirna mesta  bo kontroliran dostop preko ogrevane rampe in garažnih vrat. Dostop do vseh skupnih prostorov bo s sistemskim ključem. 

Ker bodo stanovanja finalno obdelana z kvalitetnimi materiali, kvalitetne opečnate gradnje, bližine vstopa na avtocesto ( cca. 1 km ), vse potrebne infrastrukture, priporočam ogled!

Ob naši pomoči vam podrobno predstavimo posamezna stanovanja, rezerviramo in vam tudi pomagamo pri ureditvi financiranja!

Vljudno vabljeni k ogledu in predstavitvi posameznih enot! Kupec prost plačila za poredovanje!

Kontakt

Novogradnje - SM nepremičnine
Z nami do vašega novega doma!