Vrstne hiše v Orešju

Podravska, Ptuj

Cena 262.000 €

Opis

NUDIMO UGODNEJŠO CENO NA DAN ODPRTIH VRAT 18.11.2023! VLJUDNO VABLJENI K OGLEDU VRSTNE HIŠE NA KLJUČ!

V novem naselju vrstnih hiš na mirni in zelo atraktivni lokaciji v Orešju se nahajajo dvo-etažni objekti z ravno streho . Novogradnja -  vrstna hiša,bo končana predvidoma do konca leta 2023 v velikost 166,67m2 (od tega 112,5m2 bivalne površine in 57,70m2 zunanji prostori - nadstrešnica, terasa, vhod). Velikosti parcel so od 250,58m2 do 345,24m2. Prodajna vrednost v celoti končane vrstne hiše na ključ je 259.000,00EUR z DDV. Investitor nudi po želji stranke tudi nakup hiše v IV. podaljšani fazi, do katere je že izgrajena ( potrebno urediti parkete, keramiko, podboje z notranjimi vrati ), za kar se dogovori posebaj cena.  Prostori so premišljeno in funkcionalno razporejeni.

Hiša je opečnate, klasične gradnje, kombinacija armiranobetonske in opečne konstrukcije  z AB vezmi. Fasada je toplotno izolativna ometana fasada. Streha je ravna, kritina je strešna PVC folija s prodcem kot zaščitnim slojem. Stavbno pohištvo je  v PVC izvedbi - vhodna vrata in okna ( troslojna zasteklitev ). V sklopu oken so zunanja senčila, izvedena z zunanjimi žaluzijami na elektromotorni pogon. Ogrevanje in hlajenje objektov je izvedleno s toplotnimi črpalkami zrak-voda. Izveden je talni način ogrevanja prostorov, v kopalnicah tudi radiatorsko ogrevanje. 

V veži, WC-ju, utility-ju, prostoru za tehniko, kopalnici, na hodniku in na terasi bo finalni tlak kvalitetna keramika, v dnevnem prostoru, sobah, spalnici pa bo finalni tlak panelni parket 1.kvalitete, primeren za talno gretje. Stopnice so  armirano betonske in finalno predvideno obložene z keramiko. Zunanje tlakovane površine so izvedene z betonskimi tlakovci, dostopi do objektov so asfaltirani.

Iz urejene asfaltirane ceste se z avtomobilom lahko parkira ob hiši pod nadstrešek za dva avtomobila, iz katerega vodi potka do vhodnih vrat. Desno od vhodnih vrat je vhod v tehnični prostor.  Vstopamo skozi vhodna vrata  v vežo, iz katere je vhod v sanitarije, utility, stopnišče, ki vodi v zgornje prostore ter v prostoren, svetel dnevni prostor z kuhinjo in jedilnico z izhodom na zunanjo, prostorno teraso. V zgornji del hiše  nas vodi  stopnišče do hodnika, iz katerega vstopamo v  kopalnico, 2 otroški sobi in spalnico.

Urejeni so vsi priključki na vodovodno, električno, telefonsko, internetno, kanalizacijsko omrežje, talno ogrevanje urejeno z toplotno črpalko zrak-voda.

Vabljeni k ogledu vsi, kateri žalite kvalitetno bivanje v novem, moderno zasnovanem naselju  z možnostjo sodelovanja pri izbiri talnih oblog ali sami dokončati objekt, z odlično lokacijo, le slaba 2 km iz centra mesta!

Nudimo pomoč pri financiranju! Kupec je prost plačila za posredovanje!

Vabljeni!

Cenik enot (3)

vrsta Nadstropje velikost m² cena € Status
hiša - vrstna
PH01268AB hiša Nadstropje 149,00 262.000,00 prosto
PH01269AB hiša Nadstropje 149,00 262.000,00 prosto
PH01270AB hiša Nadstropje 149,00 262.000,00 prosto

Kontakt

Novogradnje - SM nepremičnine
Z nami do vašega novega doma!