Samostojni hiši Ločič, Trnovska vas

Podravska, Trnovska vas

Cena 249.000 €

Opis

Ob asfaltiranem cestišču  se  gradi samostojna hiša, katera bo izgrajena do konec leta 2023. Predvidena je gradnja še treh hiš na isti lokaciji, nekoliko kasneje. Urejena bo cesta za samo te štiri objekte iz glavne, asfaltirane ceste.

Hiše bodo klasične, opečnate gradnje, fasada  15 cm izolirana, prav tako mansarda. Okna so predvidena v PVC izvedbi, antracit barve z žaluzijami, streha opečnata dvokapnica v sivi barvi, urejeno talno ogrevanje, fasada bo izolativna 20 cm. Hiša bo izgotovljena v peti gradbeni fazi - na ključ, možen je dogovor gradnje do faze po želji kupca.

Vstopa se na hodnik, iz katerega je vhod v utility, kopalnico, kabinet in veliko, prostorno dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na teraso.

Urejeno stopnišče vodi v zgornje prostore, kjer se bo nahajal hodnik z vhodi v spalnico, tri otroške sobe, prostorno kopalnico in ločeno stranišče.   

Urejeni bodo priključki na vodovodno, električno, telefonsko, internetno omrežje, urejena manjša čistilna naprava za fekalne vode, urejeno bo talno gretje z toplotno črpalko zrak - voda.

Mamljiva, samostojna nova hiša ob asfaltiranem cestišču vabi družine, katere želijo nov dom v urejeni soseski, v neposredni bližini otroškega igrišča, do Ptuja in Lenarta caa 10 km, do Tnovske vasi cca 2 km, do avtoceste cca 5 km,  z krasno razporeditvijo prostorov !

Vljudno vabljeni k ogledu!

Cenik enot (1)

vrsta Nadstropje velikost m² cena € Status
hiša - samostojna
PH01359AB hiša Nadstropje 173,00 249.000,00 prosto

Kontakt

Novogradnje - SM nepremičnine
Z nami do vašega novega doma!