Z nami do vašega novega doma!

Ekipa

Aleksandra Bezjak

Aleksandra Bezjak

Pravnica, Nepremičinski svetovalec z licenco

Po izobrazbi sem pravnica diplomirala v letu 1988 z opravljeno licenco nepremičninskega posrednika, štev. licence 01440, opravljene leta 2008.

 

Na podlagi dolgoletnih izkušenj s strankami pri prodaji, ki so moje znanje še obogatile se zavedam, da je nakup nepremičnine velika odločitev, za katero je velikokrat potrebna pomoč.

 

Pri svojem delu se sklicujem na zaupanje, iskrenost, poštenost, vztrajnost, sem motivirana in svoje delo opravljam z velikim veseljem. Poznavanje prava mi nudi dodatne spretnosti za reševanje težav, ki lahko nastopijo med samim postopkom.

 

S svojimi poslovnimi partnerji želimo premagati vsakršno oviro in vam zagotoviti lažjo pot do nakupa vaše nepremičnine!

Žaš Belšak

Žaš Belšak

Ekonomist, Nepremičinski svetovalec z licenco

Po izobrazbi sem diplomiran ekonomist z opravljeno licenco nepremičninskega posrednika , štev. 03603.

 

Svojemu delu sem predan, zanesljiv, pošten ter etičen.

 

Z vami bomo dosegli odlične rezultate in s tem uresničili vaše želje in cilje.

 

Želim vzpostaviti zaupanja vreden odnos, ki bo pripeljal do uspešne prodaje oz. nakupa nepremičnine.

Odvetnica Metka Matjašič Šerdoner

Odvetnica Metka Matjašič Šerdoner

Svojo pravniško pot sem začela pred več kot 23 leti. Delo v odvetniški pisarni opravljam vse od prvega dne zaposlitve, kot odvetniška pripravnica, odvetniška kandidatka, kot zaposlena odvetnica in od leta 2010 kot samostojna odvetnica ter mediatorka pri Okrožnem sodišču na Ptuju. Nudim vse vrste odvetniških in pravnih storitev, ki jih opravljam zavzeto in skladno z zakonom o odvetništvu.

 

Moja ključna področja so svetovanje in zastopanje strank v družinskih sporih (razveza zakonske zveze, zaupanje otrok v varstvo in vzgojo, določitev stikov in plačevanje preživnine, ugotovitev in razdelitev skupnega premoženja, nasilje v družini), vendar opravljam tudi svetovanje in zastopanje v kazenskih, civilnih, gospodarskih, delovnih, dednih in upravnih zadevah.

 

Citat po katerem se ravnam je Carpe Diem (izkoristi dan).