Z nami do vašega novega doma!

Stanovanje štirisobno velikost: 90,40 m²

Pomurska, Turnišče

Cena186.000 €

prodaja

Osnovni podatki

  • ŠifraPS01430AB
  • Transakcija prodaja
  • Velikost 90,40 m²
  • Lokacija Pomurska, Turnišče
  • Vrsta objekta, tip stanovanje, štirisobno
  • Tipštirisobno
  • Letnik2023

Opis

Ponuja se priložnost za pridobitev prelepega in prostornega stanovanja v novem naselju v mirnem in prijetnem okolju Turnišča. To še ne vseljeno 4-sobno stanovanje vas vabi, da postanete del te skupnosti, ki se vzpostavlja v naravi in še vedno omogoča bližino mestnih ugodnosti.

Stanovanje je dobro locirano - dovolj daleč od mestnega vrveža, da vam zagotavlja mir in zasebnost, obenem pa dovolj blizu, da omogoča enostaven dostop do vseh potrebnih storitev. V neposredni bližini se nahajajo šola, trgovine in javni prevoz, kar bo olajšalo vsakodnevne potrebe in opravila.

Skozi vhodna vrata nas pričaka prostorni hodnik, iz katerega se vstopa v utility, kopalnico in razkošno kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. Iz hodnika ki vodi v kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, se prav tako vstopa v dve otroški sobi in spalnico, iz dnevne sobe pa je izhod na prostorno teraso iz katere je razgled na naravo.

Stanovanje je popolnoma novo, kar pomeni, da je opremljeno s sodobnimi materiali in oblikovano z mislijo na vaše udobje in praktičnost. Vse je pripravljeno, da se udobno naselite in zaživite svoje življenje v tem čudovitem domu.

Urejeni so priključki na vodovodno, električno, kanalizacijsko in internetno omrežje.

Stopite v stik z nami, da si zagotovite priložnost za nakup nepremičnine v novem naselju Turnišč. S tem korakom boste lahko začeli novo poglavje svojega življenja v prostoru, ki vam nudi mir, udobje in lepoto narave.

Šifra oglasa: PS01430AB

 

 

 

Kontakt