Z nami do vašega novega doma!

Hiša trojček velikost: 132,00 m²

Podravska, Hajdina, Zgornja Hajdina

Cena235.000 €

prodaja

Osnovni podatki

  • ŠifraPH01434AB
  • Transakcija prodaja
  • Velikost 132,00 m²
  • Lokacija Podravska, Hajdina, Zgornja Hajdina
  • Vrsta objekta, tip hiša, trojček
  • Tiptrojček
  • Parcela320,00 m²
  • Letnik2024

Opis

Prodaja se trojček, izgotovljen na ključ ( krajni enoti 250.000,00 EUR, vmesna enota 235.000,00 EUR ) ali pa po dogovoru finalizacije, le slabe 3 km iz centra mesta v novo nastajajoči soseski na Hajdini, v bližini dostopa  na avtocesto, vseljiv najkasneje konec novembra.  

Moderna, na novo nastala soseskai nudi udoben življenjski slog. Soseska je locirana na ravnem, mirnem okolju a hkrati v bližini vse potrebne infrastrukture, v neposredni bližini trgovina, zdravstveni dom, lekarna, pošta, bankomat, frizerski salon, gostinski lokal, cerkev.. prav tako je lokacija dobro prometno povezana, saj je v bližini avtocesta.

V pritličje vstopamo iz nadstreška, ki bo v stekleni izvedbi čez vhodna vrata na hodnik z garderobo, kopalnico s straniščem, tehnični prostor z pralnico, shrambo pod stopniščem,svetlo kuhinjo z jedilnico, povezano s prostorno dnevno sobo, iz katere se vstopa na delno nadkrito tlakovano teraso, obrnjeno na JV z prehodom na zelenico. Stopnice nas popeljejo v  mansardo, kjer se nahajaja hodnik, iz katerega se vstopa v dve otroški sobi, spalnico z garderobo in prostorno kopalnico.

Urejeni bodo priključki na električno, vodovodno, kanalizacijsko omrežje, urejena predinštalacija za telekomunikacije, ogrevanje bo urejeno z toplotno črpalko zrak-voda, talno gretje.  

trojček je klasično opečne gradnje z zidaki Porotherm, streha je dvokapnica z strešno kritino v sivi barvi, okna so v PVC izvedbi, znotraj bela, zunaj siva barva z namešečenimi alu žaluzijami, fasada je izolirana s toplotno izolacijo, debeline 18 cm, notranja vrata lesena višine 2,10 m, v vseh sobah, bivalnih prostorih in kuhinji  parketi, v kopalnici, WC-ju, hodniku, predsobi, shrambi in tehničnem prostoru keramika, stene in strop dokončno pobarvane v beli barvi, v zgornji kopalnici vgrajen tuš ( 90x140 ), WC školjka, v spodnji prav tako tuš ( 80x120 ) in WC školjka.

Okolica bo urejena, zasejana trava, ob objektu - pločnik, terasa in pred vhodom bodo položene betonske plošče. Parcela je v celoti ograjena z panelno ograjovišine 1,2m, na meji s sosedom v višini 2m zapolnjena z pvc trakovi.

Investitor nudi potencialnemu interesentu možnost dogovora glede finalizacije!  

Zemljišča merijo med 259 in 347 m2 na ravni lokaciji.Vsaka enota ima pred objektom dve parkirni mesti.

HIŠE BODO PRIPRAVLJENE NA VSELITEV  KONEC NOVEMBRA 2024 Z PRIDOBLJENIM UPORABNIM DOVOLJENJEM!                   

Vabljeni, da postanete del te rastoče skupnosti in ustvarite svoj dom v tej čudoviti soseski , katera je kvalitetne gradnje, z nizkimi obratovalnimi stroški in neposredni bližini avtoceste, trgovine,mesta...    Z nakupom ene od enot si zagotovite udoben, sodoben in kakovosten dom, kjer se lahko sprostite in uživate v vsakdanjih trenutkih.

Ne zamudite te priložnosti za kakovostno bivanje na odlični lokaciji!

Kupec prost plačila za posredovanje!

šifra oglasa: PH01434AB

Kontakt